Bővíti nemzetközi hálózatát az STI-csoport

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 21. 08:00

Egy török partnerrel és egy új lengyel termelőüzemmel bővül az STI-csoport. Az isztambuli székhelyű török Dasa és Milas Ambalaj cégtársulás prémium kategóriához tartozó csomagolóanyagokat és displayeket gyárt. Az új gdanski üzem létrehozását pedig az STI & Ritzi GmbH számára készülő tartós displayek miatt bővülő termelés és a co-packing (összecsomagolási) szolgáltatások átvétele teszi szükségessé.
Az STI-nak sikerült jelentősen megerősítenie a kelet-európai piacon való jelenlétét. Tavaly júniusban felvásárolta Magyarország vezető hajtogatottdoboz-gyártóját, a Petőfi Nyomdát, idén júniusban pedig egy új gyárat indít a csehországi Rumburkban.
A német vállalatcsoport az elmúlt hónapokban újból összehangolta tevékenységeit, ami egy jelentős befektetés nyomán a hat csomagolóanyag- és displaygyár átszervezését és a legkorszerűbb szintű technológiák bevezetését eredményezte. Most, hogy a folyamat lezárult, a cég következő lépésként az európai növekedés folytatását tűzte ki célul. Jövőre 300 millió eurós árbevétel elérésére törekszik, ami azt jelenti, hogy korábbi árbevételét mindössze 3 év alatt szeretné közel megduplázni.

Kapcsolódó cikkeink