Bővíti kombucha-termékeinek választékát a Continente BIO
A portugál Continente két újabb cikkelemmel bővítette kombucha-termékeinek választékát. A Continente BIO kínálatába tartozó termékek tartósítószer- és édesítőszermentesek, természetes aromák és probiotikumok felhasználásával készültek.
A jellemzően fekete vagy zöld tea fermentálásával készült, szénsavval dúsított kombucha-termékek az üdítőkre és alkoholos italokra jelentenek alternatívát. Az italban lévő probiotikumok javítják az emésztést, a laktóz lebontását és az immunválaszt. Gyulladásgátló összetevői csökkentik a gyulladásokat a belekben, így jó hatással vannak például a Crohn-betegségre is. A kombucha koleszterincsökkentő hatással bír, mérsékli a kardiovaszkuláris megbetegedések kialakulásának kockázatát, és képes megelőzni, illetve kezelni a diabéteszt, elhízást, szorongást és depressziót.
Kapcsolódó cikkeink
Innovatív technológiák 2.0: Mariana-ároktól a K2 csúcsig
Az élelmiszeripar nemcsak termékportfólióban változik, hanem az általa alkalmazott technológiákban…
Tovább olvasom >Belép a kombucha piacra a Lipton
Új, kombucha termékcsaládot dobott piacra a Carlsberg Britvic Lipton márkája…
Tovább olvasom >Az érték idén mindent visz: étel- és italtrendek 2023-ban
A megélhetési válsághoz és az inflációhoz való alkalmazkodás a fogyasztókat…
Tovább olvasom >További cikkeink
A vásárók kedvenc FMCG-márkái – YouGov Brand Footprint 2025
Az elemzés alapja a CRP (Consumer Reach Points) mutató, amely…
Tovább olvasom >Drágul a csirke, drágul a tojás – ez vár most a magyar vásárlókra
Jelentős áremelkedés zajlott le a hazai baromfipiacon az elmúlt hónapokban…
Tovább olvasom >Szárnyalnak az árak a baromfipiacon: drágult a csirke, a pulyka és a tojás is
Az elmúlt hónapokban látványos áremelkedés zajlott le a hazai baromfi-…
Tovább olvasom >