Bővíti kombucha-termékeinek választékát a Continente BIO
A portugál Continente két újabb cikkelemmel bővítette kombucha-termékeinek választékát. A Continente BIO kínálatába tartozó termékek tartósítószer- és édesítőszermentesek, természetes aromák és probiotikumok felhasználásával készültek.
A jellemzően fekete vagy zöld tea fermentálásával készült, szénsavval dúsított kombucha-termékek az üdítőkre és alkoholos italokra jelentenek alternatívát. Az italban lévő probiotikumok javítják az emésztést, a laktóz lebontását és az immunválaszt. Gyulladásgátló összetevői csökkentik a gyulladásokat a belekben, így jó hatással vannak például a Crohn-betegségre is. A kombucha koleszterincsökkentő hatással bír, mérsékli a kardiovaszkuláris megbetegedések kialakulásának kockázatát, és képes megelőzni, illetve kezelni a diabéteszt, elhízást, szorongást és depressziót.
Kapcsolódó cikkeink
Innovatív technológiák 2.0: Mariana-ároktól a K2 csúcsig
Az élelmiszeripar nemcsak termékportfólióban változik, hanem az általa alkalmazott technológiákban…
Tovább olvasom >Belép a kombucha piacra a Lipton
Új, kombucha termékcsaládot dobott piacra a Carlsberg Britvic Lipton márkája…
Tovább olvasom >Az érték idén mindent visz: étel- és italtrendek 2023-ban
A megélhetési válsághoz és az inflációhoz való alkalmazkodás a fogyasztókat…
Tovább olvasom >További cikkeink
Komoly átalakulásban a magyar tésztapiac
A szokások változása alapjaiban formálják át a magyar tésztapiacot –…
Tovább olvasom >Magyar Édességgyártók Szövetsége: stagnáló piacon egyensúlyoz a magyar édesipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és…
Tovább olvasom >Linamar és Gallicoop vezeti továbbra is a Békés vármegyei TOP100 vállalati listát
Továbbra is a Linamar Hungary Zrt. és a Gallicoop Zrt.…
Tovább olvasom >