Bővíti kínálatát a Premium-Gast
A Premium-Gast Kft. 2006. júliusától áll partnerei rendelkezésére. A vállalkozás elsősorban húskészítmény-nagykereskedelemmel foglalkozik, és napjainkra már több száz vevőjét látja el minőségi magyar és osztrák termékekkel.
A vállalkozás székhelye Keszthelyen található. Tavaly új telephelyre költöztek, ami után 70%-kal nőtt raktározási kapacitásuk, 700 m²-re. Hűtőkapacitásuk hasonló mértékben növekedett, jelenleg közel 400 m²-es. A gyors és pontos kiszolgálást 15 fős személyzet biztosítja.
A vevőik által megrendelt árut Zala, Vas és Somogy megye területén tehergépkocsikkal szállítják ki.
– Zala megyében jellemzően sok a nagykereskedő, így nagyon erős konkurenciaharc mellett kell fejlődnünk – mondja Hencz Attila, a Premium-Gast Kft. ügyvezetője. – Terveink között szerepel, hogy portfóliónkat új termékekkel bővítjük, elsősorban húskészítmény és tejtermék árucsoportokban. De foglalkozunk már konzerv termékekkel is. Ebből kiindulva próbáljuk vevőkörünket bővíteni, és ehhez a dolgozói létszámot is optimalizálni, ami talán manapság a legnehezebb. Célunk az, hogy ne csak megszerezzük, hanem hosszú távon meg is tartsuk partnereink bizalmát. Cégünk alapelve, hogy vevőinknek kiemelkedő minőségű termékeket és előnyös üzleti feltételeket kínáljunk.
Az idei évben szeretnék meglévő vevőiket megtartani, és igyekeznek a megnövekvő költségeiket kigazdálkodni, tudjuk meg Hencz Attilától. //
Kapcsolódó cikkeink
Tavaly szépen bővültek a nagykereskedők és disztribútorok
Ahogy a korábbi években, úgy idén is, hagyományosan a kiskereskedelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Aprópénztől csörgő zsebek
A tavalyi évhez képest, amikor az életünk a feje tetejére…
Tovább olvasom >Van okunk óvatos optimizmusra
Hogyan alakul a magyar gazdaság a következő években? Milyen kihívásokkal…
Tovább olvasom >A beszállítói és beszerzői célok ugyanazok, de csatornánként mások a kihívások és tervek – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Keddtől a kiskereskedelem tudományában mélyedhettek el az FMCG-szabadegyetem hallgatói a…
Tovább olvasom >