Bővíti együttműködését a Deliveroo a Too Good To Go-val

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 10. 06. 09:45

Az élelmiszerpazarlás ellen fellépő Too Good To Go applikációval bővíti együttműködését a Deliveroo újabb négy brit városban. A Battersea-ben indított kísérleti együttműködés sikerén felbuzdulva a kezdeményezés, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók 15 fontnyi lejáratközeli élelmiszerterméket mindössze 5 fontért megvásároljanak, immár Cambridgeben, Bristolban, Brightonban és Manchesterben is elérhetővé válik.

Az élelmiszermentő varázstáskába („Magic Bag”) frissáru – zöldség-gyümölcs, partner kereskedelmi láncoknál (így például a Morrisonsnál) megmaradt frissételek és tartós élelmiszerek kerülnek. A varázstáska az appon keresztül rendelhető és a Deliveroo HOP bármely átvevőpontján átvehető.

Sophie Truman, a Too Good To Go UK&Ireland igazgatója elmondta, „a Too Good To Go az élelmiszerhulladék mennyiségének csökkentéséről szól és e tevékenysége közben minőségi élelmiszerhez segít embereket megfizethető áron úgy, hogy azzal közben a bolygónak is jót teszünk.” Az együttműködés kapcsán hozzátette, hogy „büszkék vagyunk arra, hogy a Deliveroo csatlakozott hozzánk az élelmiszerpazarlás elleni harcban és alig várom, hogy láthassam együttműködésünk hatását az elkövetkező hetekben, hónapokban és években”.

Grocery Gazette

Kapcsolódó cikkeink