Bővítette panzióját az Év Bortermelője

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 14. 00:00

2010. szeptember 4-én került sor Villányban a Polgár Panzió kibővített részének felszentelésére. A teljes beruházás meghaladta a 216 millió forintot, melyhez a Magyar Állam és az Európai Unió 86 milliós támogatással járult hozzá.

A panzió befogadóképessége így 60 főre bővült, emellett 4 fővel nőtt a meg dolgozók létszámát.
A beruházás több mint két évet vett igénybe, amelynek különlegessége, hogy az eredeti pincéhez tartozó erjesztőkádból alakították ki a wellness részleghez tartozó medencét.  
Az ünnepélyes megnyitót Polgár Zoltán borász, a Polgár Pincészet tulajdonosa végezte el. Bodogán László, görög katolikus parókus felszentelte, majd megáldotta az újonnan épült panziórészt. A pezsgős koccintás alkalmával Polgár Zoltán megköszönte a projekt sikeres megvalósításában résztvevők munkáját, kiemelve külön a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség munkatársait, de említést tett vállalkozókról is, akik közvetve vagy közvetlenül kivették részüket a jelenlegi DDOP-s projektből. A Polgár család örömében régi és új barátok és ismerősök is egyaránt osztoztak.
 „Hisszük, hogy beruházásunk meghozza régi és leendő vendégeink számára a bor és gasztronómia eddigi harmóniája mellett a kényeztető felfrissülést is, hogy az itt kapott szolgáltatások (speciális frissítő masszás, ránctalanító arcmasszás, alakformáló masszás, zsírégető masszás, szauna, infraszauna, jakuzzi) felejthetetlen élménnyé váljanak. Külön öröm számunkra, hogy panziónk a mozgáskorlátozott vendégeket is tudja fogadni, biztosítva nekik az akadálymentes közlekedést.” – mondta Polgár Zoltán, aki 1996-ban nyerte el az Év Bortermelője címet.
Kapcsolódó cikkeink