Bonduelle Food Service: nagy érdeklődés, és innovációs termék-elismerés a SIRHA Budapest kiállításon!
Nagy volt az érdeklődés a Bonduelle standjánál a Sous Vide és a MINUTE termékcsaládok iránt. A vendéglátóipar és a közétkeztetés szakemberei éltek a kiállítás nyújtotta lehetőséggel, és kíváncsian kérdezték a Bonduelle szakembereit a két új technológiáról. Az idén második alkalommal megrendezett SIRHA Budapest innovációs termékverseny zsűrije pedig elismerő oklevéllel méltatta Európa legnagyobb zöldségspecialistájának legújabb fejlesztéseit.
„Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést, a pozitív visszajelzéseket, az innovációs elismerésnek pedig külön örülünk. Ez abban erősít meg bennünket, hogy jó úton járunk a fejlesztés, az innováció tekintetében is. A kiállításon bemutatott Sous Vide és MINUTE termékcsaládok egyedülálló szakmai tudásunk eredménye, általuk ismételten garantáljuk a kiváló minőséget, a frissességet a tányéron, és a hatékonyságot a gasztronómiában.” – fogalmazott Bartók Gabriella, a Bonduelle Food Service ágának üzletfejlesztési managere, majd hozzátette: „A Bonduelle teljes közössége nevében gratulálunk Széll Tamásnak és csapatának a Bocuse d’Or győzelemhez, nem is kívánhattunk volna eredményesebb zárást az idei SIRHA kiállításra.”
Kapcsolódó cikkeink
MCI Közgyűlés 2025
Nagy érdeklődés mellett tartott közgyűlést február végén a Magyar Cukrász…
Tovább olvasom >Szakmai elismerés az ipartestületnek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén újra bekerült a TOP10 meghatározó,…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a Közétkeztetési Szakácsverseny fókuszában
Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ), ahol…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mindentbelehely: új közösségi tér született Budapest szívében a Praktiker támogatásával
Május 10-én adták át a „Mindentbelehely” nevű közösségi teret Budapesten,…
Tovább olvasom >dm Beauty Workshop 2025 – élmény és szépség az #egészenén jegyében
Az #egészenén kampány ernyője alatt hét beszállító partnerének együttműködésével május…
Tovább olvasom >A Babits Borászat aszúja nyerte a Szegedi Borfesztivál fődíját
A Babits Borászat 2019-es 6 puttonyos aszúja nyerte a Szegedi…
Tovább olvasom >