Bonduelle Food Service: nagy érdeklődés, és innovációs termék-elismerés a SIRHA Budapest kiállításon!
Nagy volt az érdeklődés a Bonduelle standjánál a Sous Vide és a MINUTE termékcsaládok iránt. A vendéglátóipar és a közétkeztetés szakemberei éltek a kiállítás nyújtotta lehetőséggel, és kíváncsian kérdezték a Bonduelle szakembereit a két új technológiáról. Az idén második alkalommal megrendezett SIRHA Budapest innovációs termékverseny zsűrije pedig elismerő oklevéllel méltatta Európa legnagyobb zöldségspecialistájának legújabb fejlesztéseit.
„Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést, a pozitív visszajelzéseket, az innovációs elismerésnek pedig külön örülünk. Ez abban erősít meg bennünket, hogy jó úton járunk a fejlesztés, az innováció tekintetében is. A kiállításon bemutatott Sous Vide és MINUTE termékcsaládok egyedülálló szakmai tudásunk eredménye, általuk ismételten garantáljuk a kiváló minőséget, a frissességet a tányéron, és a hatékonyságot a gasztronómiában.” – fogalmazott Bartók Gabriella, a Bonduelle Food Service ágának üzletfejlesztési managere, majd hozzátette: „A Bonduelle teljes közössége nevében gratulálunk Széll Tamásnak és csapatának a Bocuse d’Or győzelemhez, nem is kívánhattunk volna eredményesebb zárást az idei SIRHA kiállításra.”
Kapcsolódó cikkeink
MCI Közgyűlés 2025
Nagy érdeklődés mellett tartott közgyűlést február végén a Magyar Cukrász…
Tovább olvasom >Szakmai elismerés az ipartestületnek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén újra bekerült a TOP10 meghatározó,…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a Közétkeztetési Szakácsverseny fókuszában
Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ), ahol…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Lidl a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt támogatja
A Lidl Magyarország immár hat éve segíti a Heim Pál…
Tovább olvasom >Helyi gyártókkal lépne az uniós piacra a Temu
Egyre nagyobb hullámokat vet a Temu térnyerése Európában – most…
Tovább olvasom >Mi kerüljön a gyerek tányérjára nyáron? 5 tipp a tudatosabb étkezéshez
A nyári szünet a gyerekek egyik kedvenc időszaka: hosszú, játékkal…
Tovább olvasom >