Bocuse d'Or: felkészülten várja a versenyt Széll Tamás
Huszonnégy nemzet csapatával méri össze tudását a Bocuse d'Or nagy presztízsű főzőversenyen január 30-án Lyonban Széll Tamás, aki támogatóival együtt sajtótájékoztató keretében beszélt felkészüléséről kedden.
MTI Fotó: Beliczay László
Széll Tamás versenyfogásait a Rubik-kocka ihlette: a világhírű magyar játékot nemcsak formájában, de színeiben is megidézi a menü, melynek pontos részleteit a versenyig titok övezi.
A verseny mellett, a döntőhöz kapcsolódó gasztronómiai szakkiállításon (SIRHA) is bemutatkozhat Magyarország egy negyven négyzetméteres standdal, ahol a szakértő közönség megismerkedhet a magyar ételekkel és borokkal. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Európa egyik legdinamikusabban fejlődő e-kereskedelmi piacának számít Magyarország
Magyarországra érkezik Jesse Weltevreden, a nemzetközi e-kereskedelmi piac egyik legjelentősebb…
Tovább olvasom >Megnyitották a 25. pápai Expo és Agrárpikniket
Megnyílt a 25. pápai Expo és Agrárpiknik. A kétnapos rendezvény…
Tovább olvasom >Összezárva friss marad – 7. Zsendülés Kertészeti Konferencia, Szeged
A jelenlegi helyzetben minden szinten össze kell zárni a sorokat…
Tovább olvasom >