Bocuse d'Or: felkészülten várja a versenyt Széll Tamás
Huszonnégy nemzet csapatával méri össze tudását a Bocuse d'Or nagy presztízsű főzőversenyen január 30-án Lyonban Széll Tamás, aki támogatóival együtt sajtótájékoztató keretében beszélt felkészüléséről kedden.
MTI Fotó: Beliczay László
Széll Tamás versenyfogásait a Rubik-kocka ihlette: a világhírű magyar játékot nemcsak formájában, de színeiben is megidézi a menü, melynek pontos részleteit a versenyig titok övezi.
A verseny mellett, a döntőhöz kapcsolódó gasztronómiai szakkiállításon (SIRHA) is bemutatkozhat Magyarország egy negyven négyzetméteres standdal, ahol a szakértő közönség megismerkedhet a magyar ételekkel és borokkal. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >