Bocuse d'Or: felkészülten várja a versenyt Széll Tamás
Huszonnégy nemzet csapatával méri össze tudását a Bocuse d'Or nagy presztízsű főzőversenyen január 30-án Lyonban Széll Tamás, aki támogatóival együtt sajtótájékoztató keretében beszélt felkészüléséről kedden.
MTI Fotó: Beliczay László
Széll Tamás versenyfogásait a Rubik-kocka ihlette: a világhírű magyar játékot nemcsak formájában, de színeiben is megidézi a menü, melynek pontos részleteit a versenyig titok övezi.
A verseny mellett, a döntőhöz kapcsolódó gasztronómiai szakkiállításon (SIRHA) is bemutatkozhat Magyarország egy negyven négyzetméteres standdal, ahol a szakértő közönség megismerkedhet a magyar ételekkel és borokkal. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >