Black Thursday az ALDI UTAZÁSNÁL

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 11. 27. 16:03

Nyaralás, hegyi pihenés és egzotikus körutazás – az ALDI UTAZÁSNÁL mindig érdemes foglalni, de most különleges kedvezményekkel várja utasait a Black Thursday alkalmából, november 28-tól két héten át.

A délkelet-ázsiai hangulat egy 13 napos, szingapúri városlátogatással malajziai tengerparti pihenéssel egybekötött utazáson érezhető át, jövő tavasszal. A Bécsből induló, március elejétől május elejéig több időpontban is elérhető túra résztvevői két éjszakát töltenek Szingapúrban, ahol számos nevezetességet megismerhetnek a „Kis Indiától” a Nemzeti Orchidea Kerten és a kínai negyeden át a Marina Bay Sands-ig. Innen repülővel jutnak el Langkawiba, az Andemán-tenger kedvelt üdülővárosába, ahol négycsillagos tengerparti szállodában pihenhetnek. A minden illetéket tartalmazó program ára most személyenként 611 660 forint helyett 549 990 forinttól indul.

Ausztriában a Salzburg közelében fekvő Bad Hofgastein télen kiváló síterepekkel, nyáron hegyi túrákkal csábítja a természetközeli pihenésre vágyókat. A település központjában található Park Hotel Gastein mindehhez kiváló szállodai környezetet biztosít, ráadásul all inclusive ellátással, már fejenként és éjszakánként 9 990 forinttól.

 

Stájerországban, az Eisenerzi-Alpok koszorújában található Eisenerz bányászvárosában az élő történelem és hagyomány páratlan természeti tájképpel egészül ki. Az Erzberg Alpin Resort egy korábbi bányásztelepülés újjászületése, kényelmes apartmanokat és sok játékot, kellemes időtöltést, valamint természeti kalandokat kínáló üdülőként várja vendégeit, most személyenként két éjszakára 23 690 forinttól.

A nyár még messze van, de már most érdemes gondolni a balatoni nyaralásra. A borospincével, wellness-részleggel felszerelt zamárdi Hotel Famíliában a nyári, ötnapos tartózkodás reggelivel már személyenként 29 990 forinttól elérhető, ráadásul a vendégek egy frissítő masszázst is kapnak, és további kedvezményeket is igénybe vehetnek.

Az ALDI UTAZÁS az áruházlánctól megszokott magas minőségben, és kiváló árakon kínál utazásokat weboldalán és az üzletekben elhelyezett katalógusaiban. További információ: www.aldi-utazas.hu

Kapcsolódó cikkeink