”Biztatónak” látja az alkoholos italok kezdeti teljesítményét a Coca-Cola

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 11. 15. 09:28

“Biztatóak” az első eredmények a Coca-Cola Company szerint a Molson Coors-szal és a Constellation Brands-szel kötött együttműködések kapcsán, amelyek a Simply Spiked Lemonade és a Fresca Mixed márkájú alkoholos italokat érinti.

Fotó: Constellation Brands

Harmadik negyedéves teljesítményéről szóló közleményében a vállalat jelezte, hogy az alkoholos italok piacára a 2018-ban Japánban piacra bevezetett Lemon-Douval való betörése óta folytatja a kísérletezést világszerte a különböző alkoholos italokkal kapcsolatban.

A Coca-Cola szeptemberben mutatta be a Fresca Mixed italt, miután a Coca-Cola és a Constellation Brands aláírta a márkalicensz megállapodást. A termék két változatban, Vodka Spritz és Tequila Paloma néven kapható a Fresca márka hagyományos grapefruit ízével.

A bevezetéskor a Coca-Cola közleményében a következőket írta: “A Constellation Brands csapatának fogyasztóközpontú megközelítését és a szeszes italokkal kapcsolatos szakértelmét a The Coca-Cola Company által kreált ízletes grapefruitos Fresca-recepttel társítva, úgy gondoljuk, hogy sikerül kíváncsiságot ébresztenünk a hamarosan a boltokba kerülő új, dobozos Fresca Mixed koktél iránt.

A Simply Spiked Lemonade idén januárban került a piacra, a Topo Chico Hard Seltzer sikerét követően, amely a Coca-Cola és a Molson Coors újabb együttműködésének eredménye.

A Simply Spiked Lemonade és a Fresca Mixed eddigi teljesítményét kommentálva a Coca-Cola elmondta: “Ezek a kezdeményezések támogatják a Coca-Cola Company-t azon az úton, amely során üdítőital-gyártóból minden alkalomra és minden igényre megfelelő italválasztékot kínáló vállalattá válik”.

ESM

Kapcsolódó cikkeink