BitterSweet csokoládézó és grillbár

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 01. 08:00

Napjainkban a csokoládé egyre divatosabb, mondhatni reneszánszát éli. Nagy kakaótartalmú változatai frissítenek, nyugtatnak, regenerálnak. A világ gazdagabbik felén egyre-másra nyílnak a csokoládézók. Nagyrészt a barna krém körül forog minden a gazdag budai kerületek peremén nyílt BitterSweetben is, de a valódi belga csoki felhasználásával készült italok, csokifondü és cukrászsütemények mellett igazán színes az „egyebek” választéka. A tányérdesszertek, saláták és grillételek igazi vendéglátóhellyé avatják a csokizót. Közel húszféle kávé, tucatnyi turmix, toastok, krémek (helyi terminológiával: mártogatók – fitnesz, francia, mexikói, olasz), valamint tucatnyi minőségi magyar bor és vagy harmincféle koktél szerepel még a lapon.
Konyhafőnök: Szeghő Márton, cukrász: Pap Emese
Budapest XII., Mammut I. Bevásárlóközpont III. emelet

Kapcsolódó cikkeink