BitterSweet csokoládézó és grillbár
Napjainkban a csokoládé egyre divatosabb, mondhatni reneszánszát éli. Nagy kakaótartalmú változatai frissítenek, nyugtatnak, regenerálnak. A világ gazdagabbik felén egyre-másra nyílnak a csokoládézók. Nagyrészt a barna krém körül forog minden a gazdag budai kerületek peremén nyílt BitterSweetben is, de a valódi belga csoki felhasználásával készült italok, csokifondü és cukrászsütemények mellett igazán színes az „egyebek” választéka. A tányérdesszertek, saláták és grillételek igazi vendéglátóhellyé avatják a csokizót. Közel húszféle kávé, tucatnyi turmix, toastok, krémek (helyi terminológiával: mártogatók – fitnesz, francia, mexikói, olasz), valamint tucatnyi minőségi magyar bor és vagy harmincféle koktél szerepel még a lapon.
Konyhafőnök: Szeghő Márton, cukrász: Pap Emese
Budapest XII., Mammut I. Bevásárlóközpont III. emelet
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Meglepő ízibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt…
Tovább olvasom >