BitterSweet csokoládézó és grillbár
Napjainkban a csokoládé egyre divatosabb, mondhatni reneszánszát éli. Nagy kakaótartalmú változatai frissítenek, nyugtatnak, regenerálnak. A világ gazdagabbik felén egyre-másra nyílnak a csokoládézók. Nagyrészt a barna krém körül forog minden a gazdag budai kerületek peremén nyílt BitterSweetben is, de a valódi belga csoki felhasználásával készült italok, csokifondü és cukrászsütemények mellett igazán színes az „egyebek” választéka. A tányérdesszertek, saláták és grillételek igazi vendéglátóhellyé avatják a csokizót. Közel húszféle kávé, tucatnyi turmix, toastok, krémek (helyi terminológiával: mártogatók – fitnesz, francia, mexikói, olasz), valamint tucatnyi minőségi magyar bor és vagy harmincféle koktél szerepel még a lapon.
Konyhafőnök: Szeghő Márton, cukrász: Pap Emese
Budapest XII., Mammut I. Bevásárlóközpont III. emelet
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >