Bezárja debreceni bázisát a Wizz Air

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 07. 09. 11:27

A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy 2024 októberében Debrecenből Budapestre helyezi át egyik repülőgépét. Az áttelepítés a nyári menetrend végét követően, október 27-én történik meg, így a nyári utazási időszakra nem lesz hatással a változás.

Budapestre helyezik át

A légitársaság szerint a gép áthelyezésével a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kívánják konszolidálni működésüket, ami hosszú távon növelheti a forgalmat és a járatok számát. A Debreceni Nemzetközi Repülőtéren szolgálatot teljesítő Airbus A321neo repülőgép, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve, továbbra is a Wizz Air flottájának része marad és Magyarországról több mint 30 ország közel 70 úti céljára szállítja majd az utasokat.

Utasokra gyakorolt hatások

A légitársaság kijelentette, hogy Debrecenből továbbra is elérhetőek lesznek a népszerű járatok, így az utasok Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába repülhetnek a megszokott rend szerint. Az érintett utasokat a változásokról hamarosan közvetlenül értesítik e-mailben.

Személyzet és további tervek

A Wizz Air megerősítette, hogy az érintett dolgozóknak alternatív álláslehetőségeket kínál Magyarországon, valamint európai és Európán kívüli bázisain. Ezen kívül a légitársaság egy akcióterv keretében szigorú intézkedéseket vezet be a késések kezelésére, amely magas bírságokat von maga után, ezzel is biztosítva a pontos és megbízható szolgáltatást.

Utasoknak szóló tanácsok

A Wizz Air azt javasolja azoknak az utasoknak, akik közvetítőn vagy online utazási irodán keresztül foglalták jegyeiket, hogy a járataikkal kapcsolatos legfrissebb információkért forduljanak közvetlenül a foglalást intéző irodához. Az új intézkedések és a repülőgép áthelyezése a légitársaság törekvését tükrözi a hatékonyabb és költséghatékonyabb működés felé, miközben továbbra is kiváló szolgáltatást nyújt az utasok számára.

Kapcsolódó cikkeink