Bezár Balatonalmádi népszerű vegán étterme
Szeptember 29-én utoljára nyitja meg kapuit Balatonalmádiban a Veganeeta Home, a tisztán növényi alapú ételeiről ismert étterem. A döntést dr. Árvai Anita, az étterem tulajdonosa és alapítója jelentette be közösségi média oldalain, amit a welovebalaton.hu szúrt ki.
A hetedik évében bezáró étterem kapcsán Anita magánéleti kihívásokra, valamint a vendéglátás jelenlegi nehézségeire és a növekvő költségekre hivatkozott.
A Veganeeta Home 2018 áprilisában nyitotta meg kapuit Almádi belvárosában, és hamar közkedvelt hely lett a helyiek és a turisták körében is. Népszerűsége miatt gyakran előfordult, hogy nem tudtak minden vendéget fogadni.
Bár az étterem bezár, dr. Árvai Anita továbbra is aktív marad a gasztronómia világában. Jelenleg a különféle programokra, főzőkurzusokra és rendezvényekre összpontosít, és új terveket is említ, amelyeken már dolgozik.
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Megnőtt a vegán ételek iránti kereslet a brit reptereken
Az Egyesült Királyság legnagyobb, a London Stansted, az East Midlands…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >