Bezár a Michelin által ajánlott Laurel Étterem Budapesten
Öt év működés után bezár a Laurel Budapest, a Michelin által is ajánlott népszerű étterem. A hír az étterem hivatalos Facebook oldalán jelent meg, ahol a csapat bejelentette, hogy július 28-ig még foglalhatnak asztalt azok, akik szeretnék megtapasztalni a Laurel egyedülálló gasztronómiai élményét.

A kép illusztráció
Az étterem csapata az elmúlt évek során számos kihívással szembesült és jelentős fejlődésen ment keresztül. A Laurel a Covid-19 világjárvány idején is talpon maradt, amikor több száz gourmet-dobozt csomagoltak és szállítottak házhoz, valamint lakásétteremként is működtek. Részt vettek számos fesztiválon, gasztronómiai kalandokban Erdélyben, és létrehozták testvéréttermüket, a Csopaki Restit. Olykor Sütiboltként is működtek, ami tovább színesítette kínálatukat és tevékenységi körüket.
Az étterem bejelentése szerint a döntés nehéz szívvel született meg. „…bár nehéz szívvel, de úgy döntöttünk, hogy a Laurel története itt, a Kertész utcában most véget ér” – olvasható a bejegyzésben. A csapat elmondása szerint mindent megvalósítottak, amit az étteremből ki lehetett hozni, és most új fejezetet nyitnak a vendéglátásban.
Bár a Laurel bezárása sokakat meglepett és elszomorított, a tulajdonosok új terveken dolgoznak. Ígéretük szerint hamarosan hírekkel szolgálnak arról, milyen új terveik vannak a vendéglátásban. „Mert terveink és megvalósulásra váró álmaink továbbra is vannak” – tették hozzá.
A Laurel bezárása egy jelentős korszak végét jelenti a budapesti gasztronómiai színtéren. Az étterem öt év alatt számos magasságot és mélységet élt át, és sokak számára nyújtott felejthetetlen élményeket. Azok, akik szeretnék még egyszer átélni a Laurel varázsát, július 28-ig megtehetik.
A Laurel történetének lezárása egyben új lehetőségeket is jelent, és a csapat optimistán tekint a jövőbe, új terveikkel és álmaikkal. Az étterem bezárása után is biztosak lehetünk benne, hogy a Laurel öröksége tovább él majd a budapesti gasztronómiai közösségben.
Kapcsolódó cikkeink
Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Három új menüsorral újít a Michelin-ajánlott szarvasi bisztró
Három új degusztációs menüsorral újult meg a Michelin Guide Bib…
Tovább olvasom >Új szintre emelik a balatoni gasztronómiát: megoldást hozhat a szezonalitásra és a munkaerőhiányra a Balatoni Kulináris Műhely
A térség éttermei, borászatai és szakképző intézményei közösen alakították ki…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >