Bevállalós íz a Fantától

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 07. 11:04

Idén is egy különleges ízpárosítással jelentkezik a limitált kiadású Fanta. Az új íz ezúttal a mangosztán, amelyet a klasszikus őszibarackkal párosítottak. Az új Fanta Mangosztán-őszibarack a megszokott kiadások mellett lesz kapható a boltokban 0,5 és 2 literes kiszerelésben.

fantaAz állandó ízek mellett időről időre limitált kiadásokkal is jelentkezik a márka. Ahogy azt már a márka kedvelői megszokhatták, az adott országban honos gyümölcsök mellé sokszor meglepő, egzotikus ízeket párosítanak. Ezúttal egy Thaiföldről származó gyümölcsre, az Istenek gyümölcsének is nevezett mangosztánra esett a választás, ezzel ismét egy különleges ízvilágot nyújtva a hazai fogyasztóknak. A mangosztán és őszibarack párosításával készített új íz már kapható fél és két literes kiszerelésben.

A Fanta kampányaiban már évek óta szerepelő animált figurákat hamarosan leváltják a valódi szereplők, a tinik. Hamarosan találkozhatunk velük az új Fanta tv reklámban, melynek üzenete továbbra is a játékosságra fókuszál, megújult hangvételben.

Kapcsolódó cikkeink