Best Buy Award elismerés a dm-nek

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 11. 11:30

A Best Buy Award felmérésén a dm első helyezést ért el ár/minőség arány kategóriában. A vállalat második alkalommal ért el kiváló eredményt a svájci cég piackutatásában.

dm-drogerie

A Best Buy Award Magyarország Felmérést a svájci ICERTIAS – International Certification Association GmbH végezte egy online kérdőív segítségével, melyet 1200 válaszadó töltött ki Magyarországon, 2015 márciusában.

A piackutatás mérte a fogyasztók tapasztalatát, véleményét és megítélését azokkal a szolgáltatókkal kapcsolatban, akik a legjobb minőséget nyújtják a fogyasztók pénzéért – és az első helyet foglalják el a legjobb ár/minőség arány tekintetében.

A Best Buy Award és a kapcsolódó tanúsítás célja, hogy megkönnyítse azon fogyasztók dolgát, akik a legjobb termékeket és szolgáltatásokat keresik a legkedvezőbb áron. Célja, hogy segítse a vásárlókat a helyi és nemzetközi piacokon.

Arra a kérdésre, hogy melyik illatszert, és kozmetikumokat árusító üzletlánc az, amely a magyar piacon a legjobb ár-minőség arányt nyújtja, a válaszadók többsége a dm-et jelölte meg.

„Büszkék vagyunk erre a kitüntetésre, hiszen ez valóban a fogyasztók véleményét tükrözi. Ez az elismerés egy pozitív visszacsatolás számunkra vásárlóinktól, hogy jó úton járunk. Ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmukat és hűségüket. Továbbra is vásárlóink elégedettségéért dolgozunk”- nyilatkozta a díjról Kanyó Roland a dm marketing és PR menedzsere.

Kapcsolódó cikkeink