Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás népszerű, fiatal, modern, ugyanakkor hagyománytisztelő szakács, akinek ez a második szakácskönyve.A Süteményeskönyv fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre a finomságokat, így szerepelnek benne mákos, lekváros, diós stb. édességek is. A Műhelytitkok fejezetben a szerző olyan alapfogásokat magyaráz el, mint például hogyan kell felfuttatni az élesztőt, hogyan kell linzertésztát gyúrni vagy csokoládét olvasztani.
Bevezetés hónapja: 2010. március.
Kapcsolatfelvétel: Boook Kiadó Kft.
Kapcsolattartó: vevőszolgálat; E-mail: INFO@boook.hu; www.boook.hu
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Baileys Tiramisu ír krémlikőr
Baileys Tiramisu, desszert egy pohárba töltve. Felséges Baileys ír krémlikőr…
Tovább olvasom >Mobil visszaváltó automata
A REpont rendszerhez kézi visszaváltóként csatlakozó kisboltok, valamint a HoReCa…
Tovább olvasom >Italcsomagolás visszaváltó automata
A MOHU Zrt. 2024. január 1-től országos szinten bevezette a belföldön forgalomba…
Tovább olvasom >