Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás népszerű, fiatal, modern, ugyanakkor hagyománytisztelő szakács, akinek ez a második szakácskönyve.A Süteményeskönyv fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre a finomságokat, így szerepelnek benne mákos, lekváros, diós stb. édességek is. A Műhelytitkok fejezetben a szerző olyan alapfogásokat magyaráz el, mint például hogyan kell felfuttatni az élesztőt, hogyan kell linzertésztát gyúrni vagy csokoládét olvasztani.
Bevezetés hónapja: 2010. március.
Kapcsolatfelvétel: Boook Kiadó Kft.
Kapcsolattartó: vevőszolgálat; E-mail: INFO@boook.hu; www.boook.hu
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Werther’s Original Caramel Popcorn és Werther’s Original Salted Caramel Popcorn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Regina XXL 3 rétegű, 2 tekercses papírtörlő
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Eleplant, 75% növényi alapú kenhető zsír 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

