Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás népszerű, fiatal, modern, ugyanakkor hagyománytisztelő szakács, akinek ez a második szakácskönyve.A Süteményeskönyv fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre a finomságokat, így szerepelnek benne mákos, lekváros, diós stb. édességek is. A Műhelytitkok fejezetben a szerző olyan alapfogásokat magyaráz el, mint például hogyan kell felfuttatni az élesztőt, hogyan kell linzertésztát gyúrni vagy csokoládét olvasztani.
Bevezetés hónapja: 2010. március.
Kapcsolatfelvétel: Boook Kiadó Kft.
Kapcsolattartó: vevőszolgálat; E-mail: INFO@boook.hu; www.boook.hu
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Paclan Színvédő Kendő
A Paclan Színvédő Kendő gazdaságos, 15 lapos kiszerelésben érhető el,…
Tovább olvasom >Fun Bites – Mókás Útravalók
Fedezd fel a Fun Bites édességeit: csokoládéba mártott gumicukor, mályvacukor,…
Tovább olvasom >Alufix Prémium 3in1 Airfryer Sütőpapír
A piacon egyedülálló 3in1 szilikonozott sütőpapír. Alkalmazható: forrólevegős sütőhöz, multicookerhez…
Tovább olvasom >