Bemutatták a NIVEA Q10 Plus termékcsaládját

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 01. 12:49

A héten bemutatták a NVEA Q10 Plus termékcsaládját a Gresham palota Széchenyi termében, ahol Rákóczi Ferenc volt a délután házigazdája. Sztárvendégként Szinetár Dóra énekelt az egybegyűlteknek, és bemutatta a saját napi arcápolás és életmód trükkjeit, miközben a vendégek Q10 tartalmú salátákat, koktélokat fogyaszthattak.

A Q10 egy koenzim, amely természetes módon a bőrsejteinkben található meg. Kettős élettani szerepe van: felel a sejtek energiaellátásáért és antioxidáns is egyben. A Q10 alapvető szerepet játszik a bőrsejtek energiatermelésében, amely minden sejtszintű folyamathoz elengedhetetlen a sejtek regenerációjától kezdve a kollagén szintézisig. A Q10 antioxidánsként felveszi a harcot a szabadgyökökkel szemben, melyek roncsolják a bőrt, és a bőröregedés egyik fő okozói. Sajnos a bőrben található Q10 mennyisége az évek múlásával párhuzamosan egyre csökken.

A NIVEA Q10plus Ránctalanító Arckrémcsalád növeli a bőrben meglévő Q10 hatóanyag szintjét. Az arckrém alkalmazásával a Q10 behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal csökkenti az öregedés jeleit. Láthatóan kisimítja a bőrt, a magas UVA és UVB szűrőknek köszönhetően pedig segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Az arckrémeket 2 korcsoportot kíván elérni: a 35-49 éveseknek még általában stresszproblémák, vegyes bőr, ráncmegelőzés a fő üzenet, ezért számukra a megújult nappali arckrém és golyós szemkörnyék ápoló áll ezentúl rendelkezésükre. Az 50+ osoknak általában száraz a bőrük és a ráncok kisimítása a cél, nekik az eddig is kapható krém és szemkörnyék ápoló új formuláját kínálják. Az éjszakai krém mindkét korosztály számára hasznos kellék a szépségápolásban. A testápolóba, és a cellulite elleni krémbe is bekerült a Q10.

Kapcsolódó cikkeink