Bemutatkozott a HelloFood

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 10. 01. 13:16

Idén szeptemberben az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás keretein belül mutatkozott be a HelloFood csapata. A kényelmi készételeket forgalmazó cég gyors és egészséges megoldást kínál rohanó mindennapjainkra.

Októbertől a kiskereskedelmi láncok hűtőpultjaiban is elérhető mikrózható kényelmi készételek tartósítószer- és adalékanyag mentesek. A szakemberekből álló csapat a legnagyobb gondossággal állítja össze receptjeit a legkiválóbb minőségű alapanyagokból.

Az induló kínálat 14 ételből áll, mely tartalmaz négy levest, egy desszertet és kilenc főételt. A portfólió összeállítása során kiemelt figyelmet kaptak az ételérzékenységgel élők, így a HelloFood Free termékek közt a glutén, tej- és laktóz érzékenyek is megtalálhatják a kedvükre való ételeket.

A speciális csomagolási technikának köszönhető az ételek pasztőrözés és sokkolás után 25 napon keresztül megőrzik frissességüket, ezzel is garantálva a fogyasztók elégedettségét.
Az ételek elkészítése nem is lehetne egyszerűbb: a zárófólián villával lyukakat ejtve a mikróba helyezve az étel 2 perc alatt fogyasztásra kész és ezzel a technikával az ételben lévő nedvesség úgy gőzöli vissza a készételt, minta az frissen készült volna.

A teljes gyártói készétel portfólió megfelel a Magyar Termék védjegy rendszer elvárásainak, részletes információ a www.keszetel.com weboldalon található.

Kapcsolódó cikkeink