Beköszöntött az ősz a Starbucksba

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 09. 05. 10:05

Beköszöntött az ősz a Starbucksba, és ezzel együtt a kávézólánc legikonikusabb itala is visszatért. A sütőtökös pite ízvilágát idéző tejeskávé mellett egy új karamellás pekándiós lattéval, melegebb napokon a két ital Frappuccino verziójával csodálhatjuk a természet változását.

Ha az ősznek íze lenne, biztosan a Pumpkin Spice Lattéra emlékeztetne. Az illatos fahéj, szegfűszeg, szerecsendió és az édes sütőtök íze tökéletesen harmonizál a frissítő eszpresszó és a habos tej elegyével, melyet gazdag tejszínhab tesz még ellenállhatatlanabbá.

Az örök kedvenc mellett idén egy másik latte-újdonsággal is kedveskedik vendégeinek a kávézólánc. Az új Caramelised Pecan Lattéban a legzordabb időt is megtörő illatos pörkölt dió íze köszön vissza.


A változékony időjárásra való tekintettel mindkét ital Frappuccino változatban is elérhető.

Október végéig a hagyományos Espresso Roast kávék mellett Magyarországon először egy latin-amerikai különlegességből, a Guatemala Huehuetenango kávéból is kérhetjük italunkat a kávézókban. A sötét pörkölésű, kakaós és enyhén gyümölcsös ízjegyeket hordozó kávé kiválóan társítható akár csokoládés süteményekhez, akár a szezon kedvencéhez, a fahéjas almás pitéhez.

Kapcsolódó cikkeink