Beköszöntött az ősz a Starbucksba
Beköszöntött az ősz a Starbucksba, és ezzel együtt a kávézólánc legikonikusabb itala is visszatért. A sütőtökös pite ízvilágát idéző tejeskávé mellett egy új karamellás pekándiós lattéval, melegebb napokon a két ital Frappuccino verziójával csodálhatjuk a természet változását.
Ha az ősznek íze lenne, biztosan a Pumpkin Spice Lattéra emlékeztetne. Az illatos fahéj, szegfűszeg, szerecsendió és az édes sütőtök íze tökéletesen harmonizál a frissítő eszpresszó és a habos tej elegyével, melyet gazdag tejszínhab tesz még ellenállhatatlanabbá.
Az örök kedvenc mellett idén egy másik latte-újdonsággal is kedveskedik vendégeinek a kávézólánc. Az új Caramelised Pecan Lattéban a legzordabb időt is megtörő illatos pörkölt dió íze köszön vissza.
A változékony időjárásra való tekintettel mindkét ital Frappuccino változatban is elérhető.
Október végéig a hagyományos Espresso Roast kávék mellett Magyarországon először egy latin-amerikai különlegességből, a Guatemala Huehuetenango kávéból is kérhetjük italunkat a kávézókban. A sötét pörkölésű, kakaós és enyhén gyümölcsös ízjegyeket hordozó kávé kiválóan társítható akár csokoládés süteményekhez, akár a szezon kedvencéhez, a fahéjas almás pitéhez.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >