Becsomagolt kényelem
A Cryovac® Oven Ease™ HC2440 sütőtasak a gázzáró vákuumcsomagolás valamennyi tulajdonságával rendelkezik, ráadásul kényelmes, hiszen az így csomagolt termék azonnal a sütőbe helyezhető.
A Sealed Air Cryovac legújabb csomagolási újdonsága számos előnyt kínál a gasztronómiai és a kiskereskedelmi vállalkozások számára. Ez a többrétegű, rendkívül strapabíró, masszív tasak jó gázzáró tulajdonságokkal rendelkezik, emellett kényelmes megoldást is jelent, mivel hagyományos és mikrohullámú sütőbe is helyezhető. Az így elkészített étel pedig lédús és ízletes marad. A fogyasztók számára további előnyöket kínál: rövidebb és egyszerűbb elkészítés; könnyen eltávolítható, szivárgásmentes csomagolás. Mivel a marinált, pácolt és fűszerezett termékek állandó jó ízeinek megőrzése garantált, a termék még kelendőbb a vásárlók körében, sőt olyan receptek válnak elérhetővé számukra, amelyeket idő és/vagy főzőtudomány hiányában nem volna módjuk elkészíteni. A sütőtasak az európai élelmiszertörvény előírásainak megfelel, 200°C-os hőmérsékleten akár 2 órán át, míg 190°C-os hőmérsékleten akár 4 órán keresztül melegíthető.
A Cryovac® Oven Ease™ csomagolásunkat különböző élelmiszertermékek tasakban történő, kényelmes sütéséhez terveztük. Alkalmazható hűtött termékekhez csakúgy, mint csontos és csont nélküli húsokhoz, valamint légmentesen és nem légmentesen fagyasztott termékekhez. Például a sült húsokat még azelőtt pácolhatjuk, injektálhatjuk, érlelhetjük és csomagolhatjuk, hogy az éttermekbe, vendéglátóegységekbe történő szállításhoz lehűtenénk vagy fagyasztanánk őket – tartalmazza a cég közleménye.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
XIXO Pink Lemonade Eper- és Lime 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >FELIX Deliciously Sliced nedves macskaeledel
2024-ben új upper prémium termékcsaláddal bővül a Felix portfóliója. A…
Tovább olvasom >XIXO Lemonade Bodzavirág- és Citrom 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >