Beavia néven fut tovább a cseh I Love Hummus
A 2011-ben alapított I love Hummus volt az a vállalat, amely a cseh fogyasztókkal megismertette a hummust és a világ 10 legegészségesebb ételeinek egyikeként elhíresült kimchit.
A cég fennállásának tizedik évfordulóján új fermentált élelmiszereket tartalmazó termékcsalád bevezetéséről döntött Beavia (latinul „Boldog utazás”) márkanév alatt. A fermentált élelmiszerek az egészségre pozitív hatással vannak, hiszen javítják a bélflóra egyensúlyát és az emésztést, valamint fokozzák a szervezet természetes védekezőképességét, és támogatják a szívet és az érrendszert. A fermentálás – talán ennek okán is – felfelé ívelő trend.
A minőségi, egészséges és hozzáadott tartósítószerektől mentes finomságait Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Ausztriában és Magyarországon forgalmazó vállalat hazájában piacvezető a fermentált élelmiszerek kereskedelmében. A cég hitvallásának része a fenntarthatóság, így valamennyi terméke újrahasználható és újrahasznosítható csomagolást kap.
Kapcsolódó cikkeink
Innovatív technológiák 2.0: Mariana-ároktól a K2 csúcsig
Az élelmiszeripar nemcsak termékportfólióban változik, hanem az általa alkalmazott technológiákban…
Tovább olvasom >Az érték idén mindent visz: étel- és italtrendek 2023-ban
A megélhetési válsághoz és az inflációhoz való alkalmazkodás a fogyasztókat…
Tovább olvasom >Ocado: betáraznak a britek fermentált élelmiszerből 2023-ra
Az Ocado online kereskedő legfrissebb értékesítési adatai szerint a britek…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >