Baromfiudvar 2002: díjazott minőség
A Baromfiudvar 2002 Kft. a kelet-magyarországi gasztronómiai és közétkeztetési piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát az alapítása óta eltelt 17 évben. A cég 7 megyét (Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Békés, Jász-Nagykun Szolnok, Csongrád) lát el áruval. A vállalat alapító tagja a 2005-ben létrejött MIRBESZ beszerzési társaságnak.

Czírbusz István
tulajdonos
Baromfi udvar 2002
– Az árukiszállítás zökkenőmentes bonyolítása prioritást élvez vállalatunk életében, így 2008-ban létrehoztuk a BaromfiTrans 2008 Kft.-t – idéz fel egy fontos mérföldkövet Czírbusz István, a Baromfiudvar 2002 Kft. tulajdonosa – Velük közösen, jelenleg 87 tehergépkocsiból és 16 kamionból álló flottával és összesen közel 500 kollégával állunk vevőink szolgálatára. Legfontosabb célunk, hogy – betartva a legszigorúbb előírásokat – minőségi termékeinkkel maximális kiszolgálást biztosítsunk vevőinknek. Ezzel a szemlélettel mára elértük, hogy négy depónkból (Debrecen, Mályi, Nyíregyháza, Szeged) közel 6000 partnerünknek szállíthatjuk ki a 13 ezer cikkelemből álló termékpalettánkból megrendelt árut.
Magasfokú szolgáltatási színvonalunk biztosítása mellett törekszünk arra is, hogy előremutató jelleggel elsőként ismertessük meg a külföldi trendekkel a hazai piacot. Beszállítók terén a hazai gyártók, feldolgozók által előállított termékeket preferáljuk a külföldi beszállítókkal szemben.
A cég – amely a gasztronómiában elért sikereiért 2018-ban Venesz József-díjat kapott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtől –, ahogy az elmúlt évek során, úgy 2019-ben is a gasztronómiai egységek stabil árualappal történő zavartalan kiszolgálására fog törekedni – tudjuk meg Czírbusz Istvántól, aki hozzáteszi: a munkaerőhiány okozta nehézségekre a legjobb megoldást új termékek és konyhatechnológiai folyamatok megismertetésében látják. //
Kapcsolódó cikkeink
Top 10 légitársaság, ahol a fedélzeti étkezés gasztronómiai élmény – Íme, a Food & Wine rangsora
A „repülős kaja” kifejezés sokáig egyet jelentett a középszerűség szinonimájával,…
Tovább olvasom >Az első főzőcsatornánk
A hazai gasztronómia fejlődésében komoly közvetett szerepet játszottak a világ…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Néha majd főétkezünk!
A snackelést cikkünk elsősorban a paradigmaváltásra számítók szemszögéből vizsgálja. A…
Tovább olvasom >Street food van, utca nincs!
Lassan tér magához a pandémia után a food truckok piaca;…
Tovább olvasom >Kézenfekvő
A finger foodok folyamatosan fejlődő világa elsősorban a street foodból,…
Tovább olvasom >