BalatonBor 2024
19 borászat közreműködésével, 100 ezer palackos mennyiségben került a piacra az idei BalatonBor, az olaszrizlingből évente készülő, jó ivású, ugyanakkor tartalmas ital. A BalatonBor 2016-ban mutatkozott be a régió vezető pincészeteit és éttermeit tömörítő Balatoni Kör és a Rizling Generáció borszakmai összefogás közös kezdeményezéseként.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A koncepció lényege, hogy a balatoni pincészetek előírt feltételeknek megfelelő és a vakkóstoló próbáját kiálló olaszrizlingjei egységes dizájnnal ellátott palackokban, közös brand alatt, de saját néven jelennek meg a piacon. Ez a projekt valódi organikus, alulról jövő szerveződés – mondta Barabás Barna, a Rizling Generáció Egyesület elnöke –, szeretnénk a lehető legtöbb helyi vendéglátóüzletben jelen lenni. //
Kapcsolódó cikkeink
A balatoni borok összekötik a múltat és a jelent, a termelőt és a fogyasztót
A bor nemcsak nemzetgazdasági tényező, hanem kultúra, történelem, az emberi…
Tovább olvasom >Beindulnak az online előfizetéses hűségprogramok Magyarországon
Az előfizetéses hűségprogramok előnyei közül a legvonzóbb a vásárlás teljes…
Tovább olvasom >A menopauzában is segítő joghurtalternatívát dob piacra a Coconut Collab
Az új „sűrű és krémes” Protein Yog növényi eredetű, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >