Aznapi gyors házhozszállítási szolgáltatást indít a dm-drogerie markt Bonnban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 06. 27. 09:00

A német dm-drogerie markt expressz házhozszállítási szolgáltatást indított a német fővárosban, és ezzel immár nyolcra bővült azon városok száma az országban, ahol a szolgáltatás elérhető.

A vállalat közlése szerint a rendelések kézbesítését teherszállító kerékpárokkal és elektromos járművekkel végzi.

A szolgáltatás igénybevételével a vásárló a Friedensplatz-on található dm üzletben elérhető valamennyi terméket rendelhetik a dm online üzletében vagy a dm applikációban.

A 18:00 óra előtt leadott rendelések esetében a vásárlók választhatnak az aznapi, vagy következő munkanapon történő szállítás közül. A 18:00 óra után, vasárnap vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a legközelebbi munkanapont kerülnek kiszállításra.

Sebastian Bayer, a dm marketingért és beszerzésért felelős ügyvezető igazgatója elmondta:

– Az expressz házhozszállítás hét német nagyvárosban látott eddigi sikere azt mutatja, hogy sikerült kielégítenünk ügyfeleink azon igényét, hogy kényelmesen, néha rövid időn belül is otthonról vásárolhassanak. Most a bonniaknak szeretnénk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani.

Az expressz házhozszállítási szolgáltatás Berlinben, Düsseldorfban, Frankfurt am Mainban, Karlsruhéban, Kölnben, Münchenben és Stuttgartban érhető el.

dm-drogerie markt

Kapcsolódó cikkeink