Az USA-ban már „átalakulás ízű” Coca-Cola is kapható

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 21. 09:21

A Coca-Cola a Grammy-díjas énekesnővel, Rosalíával együttműködve mutatja be legújabb, korlátozott ideig forgalomban lévő Coca-Cola Move nevű termékét – jelentette be a vállalat közleményében.

Az űrutazás ízét idéző Coca-Cola Starlight, a Coca-Cola Byte, Marshmello nevével fémjelzett limited edition Coca-Cola és a Coca-Cola Dreamworld után megjelent Coca-Cola Move február 20-án kerül a boltok polcaira az Egyesült Államokban és Kanadában.

A Coca-Cola Creations platformon megjelent többi italhoz hasonlóan az ital nem egy ízt, például kólát, cseresznyét vagy vaníliát népszerűsít, hanem inkább egy hangulatot. Sőt, ahogy a platform korábbi kreációi kapcsán, a vállalat a Move ízéről sem árul el semmit a vásárlóknak.

Ez alkalommal a termék íze az átalakulást idézi – az önkifejezés olyan módját, amely erőteljesen együtt rezeg a mai fiatal generációkkal, megfelelő fogadtatásra talál körükben, különösen a zenén keresztül – mondta el Oana Vlad, a vállalat globális stratégiáért felelős igazgatója a közleményben.

A 2022-ben indult Coca-Cola Creations platform célja, hogy külön hangsúlyt helyezzen a cég számára legfontosabb ikonikus márkára, s egyben bevonzza a fiatalabb fogyasztókat is.

Food Dive

Kapcsolódó cikkeink