Az ünnepek alatt is várják a vásárlókat az OMV töltőállomások SPAR express üzletei

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 15. 11:25

Akkor sincs baj, ha éppen karácsonykor, vagy újév napján jut eszünkbe, hogy valami hiányzik az ünnepi vacsorához vagy a szórakozáshoz. November óta ugyanis már az ország 45 OMV töltőállomásán megtalálható a SPAR express, ahol a hét minden napján, éjjel-nappal is elvégezhetjük a bevásárlásokat.

OMV SPAR express2

A SPAR és az OMV együttműködése révén folyamatosan nő az olyan OMV töltőállomások száma, melyek shopjai a SPAR express koncepció szerint működnek. Itt a tankolás mellett az alapvető háztartási cikkek és SPAR sajátmárkás termékek is beszerezhetőek, amely kiegészül OMV-s specialitásokkal, mint például a kiváló minőségű, frissen főzött VIVA kávé. A SPAR expressek előnye, hogy frissen sütött pékáru, friss zöldség és gyümölcs, változatos tejtermék kínálat várja a vásárlókat, ami kiegészül a gyorsfagyasztott termékek, édességek és italok széles választékával és SPAR sajátmárkás termékekkel. A sajátmárkás termékek garantáltan SPAR áron érhetőek el, a többi termék a franchise rendszer által kidolgozott kedvező árszínvonalon kapható.

2015 második felében tíz egységgel bővült a hálózat, így a budapesti üzletek mellett nyár óta már Békéscsabán, Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon, valamint Veszprémben, Székesfehérvárott, Győrben, Tatabányán, Kaposváron és Szombathelyen is el lehet intézni a bevásárlást a tankolással egybekötve.

A SPAR és az OMV együttműködése keretében 2013-ban nyílt meg az első SPAR express üzlet egy budapesti OMV töltőállomáson, amit röviddel az után – tesztjelleggel – további négy követett. A bevált koncepció alapján ebben az évben összesen 40 éjjel-nappal nyitva tartó egység létesült, ugyanakkor a SPAR Magyarország és az OMV együttműködése keretében országszerte további töltőállomás shopok megújulása várható a SPAR express koncepció szerint.

Kapcsolódó cikkeink