Az Öszvér

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 03. 13. 10:15

Kissé tán közhelyesen, de rendkívül találóan jellemzik működtetői az üzletet: kocsma igényeseknek! Sokatmondó a hely neve is – két népszerű termék, mondhatni két divatos trend összekapcsolására épül a koncepció, a cseh sör és a magyar pálinka jó eladhatóságára.

öszvér

Az Öszvér, ha nem is a vendéglátás szempontjából felkapott környékek „fősodorában”, de jó helyen működő pincehelyiség, új fabútorokkal, nagyon kulturált mosdókkal. Átlagos árakkal dolgozik, a jól kiválogatott 6-féle csapolt pivo ára 400–550, a 8 palackozotté 6–700 forint között mozog. A másik „vonal” önmagában is ritkább: a kocsma pálinkaválasztéka szélesebb egy közepes pálinkafesztiválénál! 5 cl-enként 650 és 1600 forint között mérnek száznál több pálinkafélét, kevéssé ismerteket is, például meggy- és almapárlatokat mákágyon, zöldségpárlatokat, naspolya- és egrespálinkát. Féltucatnyi a sör-édeslikőr mixek választéka.

Az ételkínálat különleges zsíroskenyér-fajtákból áll, még az utopenec és a húsos- és szendvicstálak is csak előrendelésre készülnek. Figyelemre méltó Az Öszvér marketingje is: hírleveleikben gyakoriak a kedvezményes ajánlatok, havi akciókat szerveznek, de autentikus szakácskönyvet is mutattak már be itt.

Budapest, Zichy Jenő utca 38.

Tervező: Tátrai Zsolt

Kapcsolódó cikkeink