Az őszi fesztiválokon is jelen van az Agrármarketing Centrum

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 01. 00:02

A külföldi megjelenések mellett folyamatosan zajlanak az Agrármarketing Centrum őszi kiállításai. Számos belföldi eseményre került és kerül sor az ősszel.

Az Etyeki Kezes-Lábos rendezvény  keretében 12 cég kapott faházas részvételi lehetőséget a Hagyományok-Ízek-Régiók programba illeszthető, valamint a Kiváló Magyar Élelmiszer Védjeggyel ellátott termékek népszerűsítésére.
Október második hétvégéjén a tojás Nemzetközi Világnapja alkalmából Siófok központjában hetedszerre rendezik meg a Nemzetközi Tojásfesztivált. A kiállítóknak a három nap folyamán lehetőségük nyílik árusítani, kóstoltatni, és terméküket bemutatni a nagyközönségnek.
Idén már 13. születésnapját ünnepli a dél-alföldi régió legnagyobb szakmai és szórakoztató rendezvénye, a Csabai Kolbászfesztivál. A mai napig fennmaradt, elevenen élő és vonzó hagyományok jelentik az alapját a fesztiválnak, mely a csabai kolbász készítését, a disznótoros hagyományokat, a közösségi ünnepeket és gasztronómiai hagyományokat helyezi a középpontba. Méltán nevezhetjük belföldi viszonylatban az ország egyik legsikeresebb rendezvényének 75 ezerre becsült látogatói számával.
A korábbi évekhez hasonlóan a fesztivál részeként Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállításra is sor kerül. A széles kiállítói kínálat felöleli a húselőállítás- és feldolgozás teljes vertikumát, az alap-, félkész- és késztermékek bemutatását, az állattartási, élelmiszer-feldolgozási technológiák megismertetését és a mindezekhez szorosan illeszkedő szolgáltatásokat. Ezeken túlmenően az élelmiszeripar egyéb ágazatai is színesítik a palettát.Kapcsolódó cikkeink