Az Orbit segít a randizásban

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 10. 28. 11:05

A Mars sajtóközleménye szerint az Orbit rágó „Parent Sitter” (szülővigyázó) csomagot ajánl azoknak az USA lakos, 18 évüket betöltött fiatal felnőtteknek, akik a pandémia, utazási tilalmak, munkahelyi, anyagi vagy személyes okok miatt visszaköltöztek a szüleikhez.

Orbit szülővigyázó nyereményjáték

Az Y generációnak eddig se volt könnyű a randizás, az alkalmazásokban terjedő minősíthetetlen üzenetek és trollkodások mellett az idei év újabb kihívásokat hozott a párkeresésben.

Kérdő tekintetek helyett

A világjárvány egyik következménye, hogy sok fiatal felnőtt visszaköltözött a szüleihez, ami megnehezítheti a kapcsolatteremtést és a randizást. Minden idők legmagasabb értékét mérte a Pew Research kutatása, ami szerint a 18-29 éves fiatalok 52%-a lakik egyik vagy mindkét szülőjével az USA-ban. Ezt megelőzően 1940-ben, a gazdasági világválságban mértek hasonlóan magas, 48%-os értéket.

Fiatal felnőttek fele él szüleivel az USA-ban

A helyzet riasztó, pedig a bekuckózós, összebújós szezon most kezdődik. Az Orbit rágó bevállalja a szülővigyázást, hogy a vizslató, mindig kíváncsi szülői tekinteteket, kérdőrevonást, aggodalmaskodást távol tartsa a randizni vágyó fiataloktól. A csomag minden szülőtípusra alkalmazható. Van benne online főzőkurzus, azoknak a szülőknek, akik szeretik a konyhai elfoglaltságokat és a finom ételeket. Növény házhozszállítás az olyan szülőknek, akik mindenáron gondoskodni szeretnének valamiről. TV streaming, hiszen a szülőknek is jár a nasizós, filmnézős lazulás.

Tartsd tisztán

Az Orbit szülővigyázó csomag a márka „Keep It Clean” (Tartsd tisztán) kampány része, amely a randizási szokások megtisztítását, az online ismerkedési lehetőségek közti eligazodás segítését tűzte zászlajára. Az Orbit meg akarja könnyíteni a 2020-ban elnehezült társkeresést, hogy az újra könnyű és vidám legyen, hiszen nem kell hozzá más, csak jó első benyomás, friss lehelet és magabiztos mosoly.

Október 27-től november 2-ig várják Twitter üzenetben a leírásokat arról, kinek miért jönne jól az Orbit szülővigyázó csomag, hogy a következő randi jól sikerüljön. A #OrbitParentSitter és #Sweepstakes hashtagekkel posztolók közül 800 szerencsés nyertest sorsolnak ki 2020 november 12-én, akik az egyenként 135 dollár értékű csomagot megkapják.

Orbit nyereményjáték USA

Kapcsolódó cikkeink