Az omnichannel értékesítés fokozását és a saját márkák arányának 45%-ra emelését ígéri az Ahold Delhaize

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 05. 23. 09:17

Az Ahold Delhaize egy a 2024-es Strategy Day esemény alkalmából olyan intézkedéscsomagról tett bejelentést, melynek részeként 2028-ig több mint 80%-ra kívánja növelni az omnichannel hűségprogramok penetrációját, és 45%-ra bővíti a sajátmárkás értékesítés arányát a teljes választékon belül.

A 2025 és 2028 közötti időszakban a holland kiskereskedelmi csoport az árbevételt átlagosan nettó 4%-kal szeretné növelni, valamint átlagosan 4%-os működési árrés fenntartását tűzte ki célul.

A Csoport által bejelentett további intézkedések között szerepel a fenntarthatósági törekvések megduplázása, valamint egy olyan munkaerő-bázis kiépítése, amely nemek szempontjából teljesen kiegyensúlyozott, leképezi a helyi közösségeket és 100%-ban inkluzív.

Együtt növekszünk

A Strategy Day alkalmával bejelentett intézkedések az Ahold Delhaize „Growing Together” stratégiájának részét képezik.

– Ezt az új stratégiát több érdekelt fél bevonásával dolgoztuk ki, így biztosítva az egyensúlyt ügyfeleink, a velünk dolgozók és a tágabb társadalmi dimenziók igényei között – nyilatkozta Frans Muller, az Ahold Delhaize vezérigazgatója.

– A Growing Together révén képesek leszünk az egészséges élelmiszerek, az omnichannel-élmények és az ellátási lánc transzformációja terén az innováció élvonalában maradni, megfelelő befektetésekkel és jövőorientált alapokon szolgálva ki a vásárlói igényeket. Növekedési potenciálunk kiaknázására pedig számos lehetőséget rejtenek nagyszerű helyi márkáink.

ESM

Kapcsolódó cikkeink