Az ínyencek hozzájárulása
Jelentős sikerrel zárult a Magyar Bocuse d’Or Akadémia fundraising vacsorája, amelynek a Stand Étterem adott otthont. Az Akadémia köszönetet nyilvánított minden résztvevőnek, és kihangsúlyozta: a befolyt összeg legjobb helyre kerül, a csapat felkészülését és az Akadémia utánpótlás-nevelését támogatja – egy olyan küldetést támogat, amely rangot ad a magyar gasztronómiának, és olyan utánpótlásról gondoskodik, amely a célt tovább viszi majd. A Stand konyhájában a múlt és a jelen Bocuse-versenyzői találkoztak. A szervezők kihangsúlyozták: a Bocuse d’Or nem csupán egy verseny, hanem egy olyan szellemiség, amely a gasztronómia igazi értékeit mutatja meg. Ahogy arról már hírt adtunk, az eseményen való részvétel ára 100 ezer forint volt, és ahogy a szervezők várták, a helyek gyorsak elfogytak.
Mint ismeretes, a torinói európai válogatón 8. helyezést elérő, ezzel a lyoni döntőbe jutó magyar csapat, Pohner Ádám és commis-ja, Csillag Richárd, norvég „edzők” segítségével folyamatosan készül, és január 29-én, a verseny első napján másodikként mutatja be kreációját. //
Kapcsolódó cikkeink
A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >Szép Bocuse d’Or-szereplés
A Bocuse d’Or szakácsverseny tavalyi, Norvégiában tartott európai selejtezője után…
Tovább olvasom >A Bocuse d’Or 2025 döntőjének eredményhirdetése – A nap képe
A Bocuse d’Or szakácsverseny idei lyoni döntőjén a fiatal magyar…
Tovább olvasom >További cikkeink
Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >14 év alattiak kizárva: új szabályok a budapesti gyógyfürdőkben
Újabb korlátozás lép életbe a fővárosi fürdőkben: a Rudas és…
Tovább olvasom >Így mulat egy kínai úr! – A nap videója
Ha létezik a tenger gyümölcseinek szánt paradicsom, akkor ezek az…
Tovább olvasom >