Az ínyencek hozzájárulása
Jelentős sikerrel zárult a Magyar Bocuse d’Or Akadémia fundraising vacsorája, amelynek a Stand Étterem adott otthont. Az Akadémia köszönetet nyilvánított minden résztvevőnek, és kihangsúlyozta: a befolyt összeg legjobb helyre kerül, a csapat felkészülését és az Akadémia utánpótlás-nevelését támogatja – egy olyan küldetést támogat, amely rangot ad a magyar gasztronómiának, és olyan utánpótlásról gondoskodik, amely a célt tovább viszi majd. A Stand konyhájában a múlt és a jelen Bocuse-versenyzői találkoztak. A szervezők kihangsúlyozták: a Bocuse d’Or nem csupán egy verseny, hanem egy olyan szellemiség, amely a gasztronómia igazi értékeit mutatja meg. Ahogy arról már hírt adtunk, az eseményen való részvétel ára 100 ezer forint volt, és ahogy a szervezők várták, a helyek gyorsak elfogytak.
Mint ismeretes, a torinói európai válogatón 8. helyezést elérő, ezzel a lyoni döntőbe jutó magyar csapat, Pohner Ádám és commis-ja, Csillag Richárd, norvég „edzők” segítségével folyamatosan készül, és január 29-én, a verseny első napján másodikként mutatja be kreációját. //
Kapcsolódó cikkeink
Ismét Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A KÖZSZÖV első 25 éve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szép Bocuse d’Or-szereplés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kézzel készült mini desszertcsodák kerültek a Gundel asztalára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Z-generáció megszólítása az italpiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ezer ötlet süteménydekoráláshoz – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >