Az Inolens 12-vel tovább eltartható a csokoládé
A szlovéniai Vitiva a chicagói élelmiszerexpón mutatta be a rozmaringkivonatból készített új adalékanyagot.
Az Inolens 12 a szintetikus eredetű antioxidánsokkal szemben
jelent alternatívát s akár 30 százalékkal is megnövelhető vele a
csokoládétermékek élettartama, ráadásul az adalékanyag illat és allergén mentes is és kakóporhoz, cukorhoz és porított tejhez gyártás közben is
adagolható.
A rozmaring-kivonat globális élelmiszer-tartósítói piac forgalma jelenleg már
meghaladja a 423 milliárd eurót, és jövőre elérheti az 522 milliárdot.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
FELIX Deliciously Sliced nedves macskaeledel
2024-ben új upper prémium termékcsaláddal bővül a Felix portfóliója. A…
Tovább olvasom >XIXO Lemonade Bodzavirág- és Citrom 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >Baileys Tiramisu ír krémlikőr
Baileys Tiramisu, desszert egy pohárba töltve. Felséges Baileys ír krémlikőr…
Tovább olvasom >