Az Inolens 12-vel tovább eltartható a csokoládé
A szlovéniai Vitiva a chicagói élelmiszerexpón mutatta be a rozmaringkivonatból készített új adalékanyagot.
Az Inolens 12 a szintetikus eredetű antioxidánsokkal szemben
jelent alternatívát s akár 30 százalékkal is megnövelhető vele a
csokoládétermékek élettartama, ráadásul az adalékanyag illat és allergén mentes is és kakóporhoz, cukorhoz és porított tejhez gyártás közben is
adagolható.
A rozmaring-kivonat globális élelmiszer-tartósítói piac forgalma jelenleg már
meghaladja a 423 milliárd eurót, és jövőre elérheti az 522 milliárdot.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Alufix Prémium 3in1 Airfryer Sütőpapír
A piacon egyedülálló 3in1 szilikonozott sütőpapír. Alkalmazható: forrólevegős sütőhöz, multicookerhez…
Tovább olvasom >Verbena Menta-alma cukorka C- és D-vitaminnal 60 g
A már jól ismert Verbena gyógynövényes cukorkák legújabb íze, amely…
Tovább olvasom >PEKÁNDIÓS FONOTT FORNETTI ÉS MÁLNÁS KORONA
A Pekándiós fonott és a Málnás korona nemcsak megjelenésében, hanem…
Tovább olvasom >