Az Inolens 12-vel tovább eltartható a csokoládé
A szlovéniai Vitiva a chicagói élelmiszerexpón mutatta be a rozmaringkivonatból készített új adalékanyagot.
Az Inolens 12 a szintetikus eredetű antioxidánsokkal szemben
jelent alternatívát s akár 30 százalékkal is megnövelhető vele a
csokoládétermékek élettartama, ráadásul az adalékanyag illat és allergén mentes is és kakóporhoz, cukorhoz és porított tejhez gyártás közben is
adagolható.
A rozmaring-kivonat globális élelmiszer-tartósítói piac forgalma jelenleg már
meghaladja a 423 milliárd eurót, és jövőre elérheti az 522 milliárdot.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >