Az Inolens 12-vel tovább eltartható a csokoládé
A szlovéniai Vitiva a chicagói élelmiszerexpón mutatta be a rozmaringkivonatból készített új adalékanyagot.
Az Inolens 12 a szintetikus eredetű antioxidánsokkal szemben
jelent alternatívát s akár 30 százalékkal is megnövelhető vele a
csokoládétermékek élettartama, ráadásul az adalékanyag illat és allergén mentes is és kakóporhoz, cukorhoz és porított tejhez gyártás közben is
adagolható.
A rozmaring-kivonat globális élelmiszer-tartósítói piac forgalma jelenleg már
meghaladja a 423 milliárd eurót, és jövőre elérheti az 522 milliárdot.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Mizo PROTE!N1 – Minden pillanatban benne vagyunk!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Monster Lando Norris
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Újdonság a konyhában: Czelli omlós pogácsa lisztkeverék
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >