Az Inolens 12-vel tovább eltartható a csokoládé
A szlovéniai Vitiva a chicagói élelmiszerexpón mutatta be a rozmaringkivonatból készített új adalékanyagot.
Az Inolens 12 a szintetikus eredetű antioxidánsokkal szemben
jelent alternatívát s akár 30 százalékkal is megnövelhető vele a
csokoládétermékek élettartama, ráadásul az adalékanyag illat és allergén mentes is és kakóporhoz, cukorhoz és porított tejhez gyártás közben is
adagolható.
A rozmaring-kivonat globális élelmiszer-tartósítói piac forgalma jelenleg már
meghaladja a 423 milliárd eurót, és jövőre elérheti az 522 milliárdot.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Coccolino Wonder Wash mosógél
A Coccolino Wonder Wash megoldást kínál a felgyorsult mindennapokra: az…
Tovább olvasom >Tormaricum zöldségkrémek
Bemutatkozik a Tormaricum új termékcsaládja, melynek első három tagja a…
Tovább olvasom >HARIBO Mega-Roulette F!ZZ 45 g
Ha folyton úton vagy, rohansz reggel, rohansz este, és a…
Tovább olvasom >