Az Ingenico Group Magyarországon is bemutatta automatákba tervezett fizetési megoldását

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 17. 11:26

Az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője 2014 szeptember 12-én, a 20 éves Magyar Ital és Áruautomata Szövetség (MIÁSZ) jubileumi konferenciáján mutatta be automatákba tervezett fizetési megoldását, az iSelf termékcsoportot.

ingenico_groupA bankkártyák elfogadását lehetővé tévő termékek könnyen integrálhatóak bármilyen automatába. A termékcsoport tartalmaz érintésmentes kártyaolvasót, mágnes- és chip kártyaolvasót, valamint PIN pad-ot is, így az iSelf sorozat bármilyen típusú bankkártyát képes elfogadni.

Szabó Gábor, az Ingenico Group magyarországi értékesítési igazgatója szerint az új eszközök biztonságos, kényelmes és hatékony megoldást nyújtanak mind az automata üzemeltetőjének, mind pedig a vásárlóknak: „Nagy lehetőség volt számunkra, hogy a teljes magyarországi ital- és áruautomata szakmának bemutassuk az Ingenico Group iSelf sorozatát, ezért választottuk a MIÁSZ jubileumi eseményét a premierre. A vásárlóknak egyre fontosabb, hogy a készpénz mellett bankkártyájukkal is mindenhol tudjanak fizetni. Célunk a zökkenőmentes, gyors, és biztonságos fizetési lehetőség megteremtése. Az iSelf sorozat eszközei minden típusú kártya elfogadására képesek, valamint könnyen és rugalmasan kombinálhatóak az üzemeltető igényei szerint. A bankkártya elfogadása az automatákban kiegészítő forgalmi lehetőség a kereskedőknek, hiszen egyrészt új fizetési módot tesz lehetővé a vásárlók számára, másrészt pedig a vásárlás nincs a zsebben lévő készpénz mennyiségéhez kötve” – mondta el Szabó Gábor.

Az Ingenico iSelf sorozat megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak (PCI-PTS 3.x), és robusztus kialakításának köszönhetően ideális megoldás szabadtéri felhasználásra is.

Kapcsolódó cikkeink