Az IKEA Mobil Átvételi Pontokkal készül a balatoni szezonra

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 05. 03. 11:23

Idén nyáron ismét megnyitja kapuit az IKEA Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon, immár negyedik alkalommal.

f

Az IKEA ezzel a lépéssel kívánja kiszolgálni a balatoni üdülőhelyen tartózkodó vásárlóit, lehetőséget biztosítva számukra, hogy kényelmesen és költséghatékonyan jussanak hozzá a kívánt termékekhez. A mobil átvételi pontokat 2024. május 3-tól vehetik igénybe a látogatók, amely lehetővé teszi a megrendelt termékek helyszíni átvételét jelentősen csökkentett szállítási költségek mellett.

Peter Tichý, a soroksári IKEA áruház vezetője elmondta, hogy a vidéki átvételi helyszíneket az elmúlt években a vásárlók szívesen használták, így a vállalat negyedik éve teszi elérhetővé a Mobil Átvételi Pontokat a Balatonon. A szolgáltatás célja, hogy bővítse a termékek elérhetőségét és otthonos környezetet biztosítson a vásárlóknak.

A szállítási díjak a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakulnak, 30 kg-ig 5 990 forint, 90 kg-ig 8 990 forint, 200 kg-ig 10 990 forint, 200 kg felett pedig 12 990 forintba kerülnek. IKEA Family tagok számára a szállítás díja súlytól függetlenül 3 990 forint. Fontos kiemelni, hogy az átvételi pontokon az IKEA-autók csak a megadott időpontokban érhetők el, így más időpontban történő átvételre nincs lehetőség.

Az átvételi pontok működtetésében az IKEA a Gebrüder Weiss szolgáltatópartnerrel működik együtt, hasonlóan a többi vidéki átvételi ponthez, mint Győr, Veszprém, és számos más város.

Kapcsolódó cikkeink