Az IFFA Nemzetközi Húsipari Szakvásárról jelenti munkatársunk

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 05. 06. 10:22

Lökést ad a piac bővülésének

Világszerte növekszik a húsfogyasztás, bővül a kényelmi termékek köre, mind nagyobb a hús feldolgozottságának foka, és így az ipar által létrehozott érték is. Ezért aztán optimista hangulatban nyílt meg szombaton az IFFA Frankfurtban, ahol hat napon át negyvenkilenc ország 1 039 kiállítója mutatja be újdonságait, ötleteit az üzletmenet fejlődéséhez; a feldolgozás minden fázisában, mind kisiparosok, mind nagy húsipari vállalatok számára.

„Tükrözi az IFFA azt is, hogy konjunktúra van a húsfeldolgozó berendezések gyártásában, ahogyan korszerű csomagoló berendezésekbe is egyre többet ruháznak be az érintett vállalatok“ – nyilatkozta a megnyitót követő sajtótájékoztatón Richarad Clemens, a német élelmiszergyártógép- és csomagológép-gyártók szövetségének igazgatója. – „Az IFFA a világ húsiparának csúcstalálkozója, ahol a holnap termelésének trendjeit mutatják be. Itt alakul a hús ágazat jövője innovációk, intelligens megoldások és a piaci szereplők intenzív párbeszéde révén“.


Herbert Dohmann, a német Húsipari Szöveteség elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a vásár látogatói megismerhetik a húsipar fejlődési irányait, amelyek segítenek a szakembereknek dönteni befektetésekről, többek közt a digitális technológiákba.

Bajai Ernő

Kapcsolódó cikkeink