Az idei Karácsony alkalmával még több rászoruló intézményt támogat a Kométa

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 20. 11:36

A tavalyi évhez hasonlóan ez év december 6-án is ellátogatott a Kométa Mikulása Hollósy Tibor, ügyvezető igazgató-helyettes személyében a kaposvári Bárczi Gusztáv Módszertani Központba, ahol újból meglepetéssel kedveskedett a diákoknak. A gyerekek által régóta várt Mikulás ünnepség keretén belül a Kométa megvendégelte az intézmény valamennyi lakóját ízletes szalámiból összeállított szendvicsekkel. A karácsonyi ünnepek közeledtével újból ellátogatott a vállalat képviselője az intézménybe, ahol ünnepélyes keretek között nyújtotta át a központ vezetőjének a háromszázezer forintos támogatásról szóló utalványt.

A vállalat nem csupán a székhelye közelében élő gyermekekre fordít figyelmet, hanem többek között a Gyermekétkeztetési Alapítvány támogatása révén – idén ötszázezer forinttal – mindazokra, akik az alapítvány és a támogatók nélkül nem juthatnának élelemhez. A pénzadományon túl idén még több intézmény lakója számára igyekszik szebbé tenni az ünnepeket, ezért értékes termékcsomagokat ajándékozott az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület, a Reménytadó Alapítvány, a Kiscsillag Európai Alapítvány és a Szent Benedek Gyermekalapítvány számára.

A Kométa nem csupán az iskoláskorúakra, hanem az idősebb rászorulókra is figyelmet fordít. A Kaposvári Önkormányzat egyik jeles hagyománya az évente megrendezésre kerülő Karácsonyi Áhítat elnevezésű összejövetel, ahol a város polgárait várják egy finom ebédre, amely kezdeményezésnek évek óta a vállalat a főtámogatója. A Kométa jóvoltából nem csak ízletes ebéd várta a résztvevőket, hanem egy karácsonyi meglepetés csomag, amelyekkel – a vállalat reményei szerint – sikerül egy picit boldogabbá, gazdagabbá tenni a mintegy 400 fő számára az idei ünnepeket. Mindazokat, akik nem tudtak részt venni az eseményen, a Nyugdíjasok Kaposvári Egyesületén keresztül, illetve a kaposvári rászoruló családokat pedig a helyi egyházközösségen keresztül segíti termékcsomagokkal a vállalat.

Kapcsolódó cikkeink