Az evés egy vicc! – A nap videója

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2014. 07. 15. 10:13

Ön próbálta már feldobni a pattogatott kukoricát, mogyorót, hogy aztán szájával kapja el azt? Esetleg más szájába dobni ilyesmit? Biztosan! Nos, ezt a folyamatot már sikerült gépesíteni.

Nem(!!!) áprilisi tréfa volt a cnn.com híre (bár bizonyos értelemben a CNN-t is megvezették): egy az USA középnyugati részén, az amerikaiak szerint roppant unalmas Indianában egy snack-eket gyártó cég, a Popcorn Indiana Popinator néven kifejlesztett egy kis szerkezetet, amely a pattogatott kukoricát kérő személy – az első hírek szerint hangra, méghozzá a „pop” szó kiejtésére – felé fordulva kilő egy szemet, amit az illető elkaphat a szájával.

A termékfejlesztők vélhetően unalmukban játszottak ilyesmit, persze kézi erejüket használva, így jöhetett az ötlet. Minthogy a hangra lövöldöző kis gép jópofa ötletnek tűnik, így kissé túlzó rövidfilmet készítettek róla (ez mai videónk). A „szürke valóság” azonban az, hogy a szerkentyű létezik, de nem hangra reagál, hanem távirányítóval működik. Kár, pedig az évszázad egyik leghasznosabb találmánya lehetett volna!

Kapcsolódó cikkeink