Az év legjobbjai

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 06. 01:16

 Dr. Mandel Katalin főtitkár Magyar Franchise Szövetség


Dr. Mandel
Katalin
főtitkár
Magyar Franchise
Szövetség

A Magyar Franchise Szövetség évről évre díjazza a hazai franchise-szektor legjobb hálózatait és átvevőit; a kitüntető címekért ezúttal is számos pályázó szállt ringbe. A Díjkiosztó Gálaestjére és az ünnepi gálavacsorára 2014. január 23-án került sor a Larus Étterem és Rendezvényközpontban. A gálán ünnepélyes keretek között került sor számos díj kiosztására – az idei díjazottakat mutatja be a Trade magazin következő összeállítása.

A hetedik alkalommal megrendezésre került eseményen átadott elismerések száma is jelzi, hogy számos franchise-hálózat sikerrel alkalmazkodott a megváltozott gazdasági körülményekhez.

A Borháló-koncepció, amely Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet kapta, jó példa arra, hogy egy franchise-hálózat rövid idő alatt milyen látványosan tud növekedni, amennyiben valaki megfelelő üzleti tapasztalattal és tudással lép ki a piacra. Idén a hálózatoktól rekordmennyiségben érkező pályázatok mellett a gálavacsorán részt vevő vendégek száma is jóval magasabb volt az előző évekhez képest.

Kapcsolódó cikkeink