Az ételrendelők számára a minőség fontosabb az árnál
Az ételrendelők 56 százaléka számára fontosabb a frissesség és a minőség, mint az ár. A legnépszerűbbek a friss ételt kínáló, gyors szolgáltatások – tudtuk meg az angliai IGD áprilisi felméréséből.
Az otthoni fogyasztásra és elvitelre szánt ételek és italok kiválasztásában fontosabb szempont a frissesség és a minőség, mint az ár: 56 százalék az előbbi alapján dönt, míg 31 százalék számára az ár a meghatározóbb tényező. Érdekes ellentét, hogy bevásárláskor fordított képlet érvényes: 58 százalék ár alapján dönti el, mit tesz a kosarába. A felmérésből az is kiderült, hogy a vásárló első számú igénye ételrendeléskor a frissesség és a gyorsaság kombinációja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
GKI: Romló bizalmi indexek és gazdasági kilátások Magyarországon
Novemberben mind az üzleti szféra, mind a fogyasztók pesszimistábbá váltak…
Tovább olvasom >Negyvenhét éves csúcsot döntött az arabica kávé ára
Az arabica kávé határidős jegyzése 47 éve nem látott szintre,…
Tovább olvasom >Százharminc új járművel készül a megnövekedett ünnepi forgalomra a Magyar Posta
A Magyar Posta több mint 7 millió csomag kézbesítésére számít…
Tovább olvasom >