Az ételrendelők számára a minőség fontosabb az árnál
Az ételrendelők 56 százaléka számára fontosabb a frissesség és a minőség, mint az ár. A legnépszerűbbek a friss ételt kínáló, gyors szolgáltatások – tudtuk meg az angliai IGD áprilisi felméréséből.
Az otthoni fogyasztásra és elvitelre szánt ételek és italok kiválasztásában fontosabb szempont a frissesség és a minőség, mint az ár: 56 százalék az előbbi alapján dönt, míg 31 százalék számára az ár a meghatározóbb tényező. Érdekes ellentét, hogy bevásárláskor fordított képlet érvényes: 58 százalék ár alapján dönti el, mit tesz a kosarába. A felmérésből az is kiderült, hogy a vásárló első számú igénye ételrendeléskor a frissesség és a gyorsaság kombinációja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Lassanként visszaépülhet a kiskereskedelmi forgalom és lakossági fogyasztás
A kiskereskedelmi forgalom alakulása és a lakossági fogyasztás visszaépülése az…
Tovább olvasom >Túl vagyunk 2 millió visszaváltott palackon, de még vannak gondok
Az év eleje óta Magyarországon vissza lehet váltani a fém,…
Tovább olvasom >Ausztriában lassult az infláció júniusban
Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedése az előzetes becsléssel összhangban…
Tovább olvasom >