Az ételrendelők számára a minőség fontosabb az árnál

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 04. 16. 03:53

Az ételrendelők 56 százaléka számára fontosabb a frissesség és a minőség, mint az ár. A legnépszerűbbek a friss ételt kínáló, gyors szolgáltatások – tudtuk meg az angliai IGD áprilisi felméréséből.

 Az otthoni fogyasztásra és elvitelre szánt ételek és italok kiválasztásában fontosabb szempont a frissesség és a minőség, mint az ár: 56 százalék az előbbi alapján dönt, míg 31 százalék számára az ár a meghatározóbb tényező. Érdekes ellentét, hogy bevásárláskor fordított képlet érvényes: 58 százalék ár alapján dönti el, mit tesz a kosarába. A felmérésből az is kiderült, hogy a vásárló első számú igénye ételrendeléskor a frissesség és a gyorsaság kombinációja.

Kapcsolódó cikkeink