Az ételrendelők számára a minőség fontosabb az árnál
Az ételrendelők 56 százaléka számára fontosabb a frissesség és a minőség, mint az ár. A legnépszerűbbek a friss ételt kínáló, gyors szolgáltatások – tudtuk meg az angliai IGD áprilisi felméréséből.
Az otthoni fogyasztásra és elvitelre szánt ételek és italok kiválasztásában fontosabb szempont a frissesség és a minőség, mint az ár: 56 százalék az előbbi alapján dönt, míg 31 százalék számára az ár a meghatározóbb tényező. Érdekes ellentét, hogy bevásárláskor fordított képlet érvényes: 58 százalék ár alapján dönti el, mit tesz a kosarába. A felmérésből az is kiderült, hogy a vásárló első számú igénye ételrendeléskor a frissesség és a gyorsaság kombinációja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Egyre korábban indul a karácsonyi szezon: az ár-érték arány a kulcs
Az idei évben a magyarok 40 százaléka hozta előre a…
Tovább olvasom >Prémium legyen, de fenntartható is – a legifjabb generáció elvárásai
A kiskereskedelmi szereplők kénytelenek lesznek egyre nagyobb figyelmet fordítani fenntarthatósági…
Tovább olvasom >Fél év alatt 100 millió forint felajánlást tettek karitatív célokra a fogyasztók a kötelező visszaváltási rendszer révén
A hat hónapja kezdődött és a mindennapok szerves részévé vált…
Tovább olvasom >