Az első Microsoft Dynamics AX alapú logisztikai és raktárirányítási rendszer Székelyföldön

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 05. 00:03

A székelyudvarhelyi Melinda Impex Instal az XAPT által fejlesztett Microsoft Dynamics AX alapú integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntött, mely magában foglalja a raktárirányítást, a szállítmányszervezést és a vállalatirányítást.

A több nagykereskedelmi telephellyel, raktárakkal és számos kiskereskedelmi bolttal rendelkező Melinda Instal épületgépészeti, valamint fürdőszobai felszereléseket értékesít kiskereskedelmi és nagykereskedelmi csatornákon. Az erdélyi cég 2007 őszén döntött úgy, hogy a logisztikai és raktári folyamatait automatizálni kívánja.
A XAPT által kínált megoldás kiválasztásában fontos hangsúlyt kapott, hogy egy rendszerben biztosítja a kritikus területek lefedését: a logisztikától a raktárirányításon, a vonalkód kezelésen és a mobil eszközök használatán keresztül egészen a romániai jogszabályoknak megfelelő pénzügyi és könyvelési feladatokig.
A megvalósítandó projekt méretét jelzi, hogy a rendszerrel kezdetben közel 150 felhasználó  dolgozik majd. A bevezetési projekt 2009 októberében indult el és várhatóan 12 hónap alatt fejeződik be.
Az XAPT Hungary Kft. a Microsoft Dynamics AX (korábbi nevén Axapta) közép- és nagyvállalati vállalatirányítási rendszer legnagyobb forgalmazója Magyarországon és a közép-kelet európai térségben, teljeskörű szolgáltatást nyújtva az értékesítés, bevezetés, testreszabás, oktatás és támogatás terén.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek