Az E- számok és ami mögötte van
Mivel E-tetnek minket? – címmel az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tájékoztató kiadványt jelentetett meg.
A könyv összefoglalja azokat az E-számos adalékokat, amelyek
élelmiszerekben, kozmetikumokban és napozószerekben is előfordulnak.
A könyvet Dr. Dömölki Lívia szerkesztette, és kiderül belőle
melyek azok az adalékanyagok, amelyek semmilyen élelmiszerben nem használhatók,
mik fordulhatnak elő csak bizonyos ételekben, és melyek azok az adalékanyagok,
melyek használata veszélytelen s ezért szinte minden élelmiszerben
előfordulhatnak. A kiadvány a www.ofe.hu internetes oldalon rendelhető meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >