Az E- számok és ami mögötte van
Mivel E-tetnek minket? – címmel az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tájékoztató kiadványt jelentetett meg.
A könyv összefoglalja azokat az E-számos adalékokat, amelyek
élelmiszerekben, kozmetikumokban és napozószerekben is előfordulnak.
A könyvet Dr. Dömölki Lívia szerkesztette, és kiderül belőle
melyek azok az adalékanyagok, amelyek semmilyen élelmiszerben nem használhatók,
mik fordulhatnak elő csak bizonyos ételekben, és melyek azok az adalékanyagok,
melyek használata veszélytelen s ezért szinte minden élelmiszerben
előfordulhatnak. A kiadvány a www.ofe.hu internetes oldalon rendelhető meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >AM: a térséget érintő válságok leküzdésében is óriási szerepe van a FAO-na
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >A FAO európai és közép-ázsiai tagországainak informális konzultációja Magyarországon
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >