Az E- számok és ami mögötte van
Mivel E-tetnek minket? – címmel az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tájékoztató kiadványt jelentetett meg.
A könyv összefoglalja azokat az E-számos adalékokat, amelyek
élelmiszerekben, kozmetikumokban és napozószerekben is előfordulnak.
A könyvet Dr. Dömölki Lívia szerkesztette, és kiderül belőle
melyek azok az adalékanyagok, amelyek semmilyen élelmiszerben nem használhatók,
mik fordulhatnak elő csak bizonyos ételekben, és melyek azok az adalékanyagok,
melyek használata veszélytelen s ezért szinte minden élelmiszerben
előfordulhatnak. A kiadvány a www.ofe.hu internetes oldalon rendelhető meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közös gondolkodás, tudatos megújulás: fordulópontjához érkezett a magyar retail ingatlanpiac
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Van még tér a bővülésre a magyar boltokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ételallergia, ételintolerancia, keresztallergia: helyezzük képbe magunkat!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
