Az átlagosnál jobb lesz az évjárat szőlő-fronton
Az eddig leszüretelt szőlő mennyisége és minősége alapján az átlagosnál jobb évjáratra számíthatnak a bortermelők. A Földművelésügyi Minisztérium szezont összegző közleménye szerint szőlőbetegségek nem csökkentették és nem rontották a leszüretelhető szőlő minőségét. A hektáronkénti termésátlag a tavalyi 7,4 tonnát hozzávetőlegesen egy tonnával haladja meg. Ezért az idén 3-3,5 millió hektoliter bor kerülhet a pincékbe
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Drágább lesz idén a vegán grillezés Németországban
7%-kal emelkedett a vegán grilltermékek ára Németországban a 2024-es évhez…
Tovább olvasom >AI-képzést indít kiskereskedőknek a Google és a Német Kereskedelmi Szövetség
A Google és a Német Kereskedelmi Szövetség (HDE) közös kezdeményezésével…
Tovább olvasom >Az ifjú teniszcsillag, Carlos Alcaraz a Danone új márkanagykövete
Globális márkanagykövetként az ifjú spanyol teniszsztár, Carlos Alcaraz segíti az…
Tovább olvasom >