Az átlagosnál jobb lesz az évjárat szőlő-fronton
Az eddig leszüretelt szőlő mennyisége és minősége alapján az átlagosnál jobb évjáratra számíthatnak a bortermelők. A Földművelésügyi Minisztérium szezont összegző közleménye szerint szőlőbetegségek nem csökkentették és nem rontották a leszüretelhető szőlő minőségét. A hektáronkénti termésátlag a tavalyi 7,4 tonnát hozzávetőlegesen egy tonnával haladja meg. Ezért az idén 3-3,5 millió hektoliter bor kerülhet a pincékbe
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Európai Bizottság: még mindig sok az illegális termék a Temun
Az Európai Bizottság által folytatott vizsgálat előzetes eredménye szerint a…
Tovább olvasom >Új vezérigazgató a Procter & Gamble élén
A Procter & Gamble (P&G) bejelentette, hogy 2026. január 1-jétől…
Tovább olvasom >Tesco kampány az egészségesebb táplálkozásért – ingyen gyümölcs gyerekeknek
Új kampányt indított a Tesco az Egyesült Királyságban a gyümölcs-…
Tovább olvasom >