Az Apple új I-phone-ja minden eddigi rekordot megdöntött

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 10. 17. 12:25

Minden eddigi premieres rekordot megdöntött a hét végén az Apple legújabb iPhone-ja, amelyből akár négymillió darab is gazdára találhatott a legnagyobb piacokon. A Világgazdaság értesülése szerint Magyarországra várhatóan a következő körben, vagyis október végén kerülhet az új okostelefon.

Minden korábbinál többen aktiválták új iPhone-jukat az AT&T hálózatában a hét végén – tájékoztatta az amerikai távközlési cég a Bloomberget. Az Apple legújabb okostelefonja pénteken debütált a világ nagy piacain, az USA-ban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Japánban és Nagy-Britanniában. Már a beharangozó hírek jelezték: az iPhone 4S-ből minden eddiginél nagyobb darabszámú eladással kalkulálhat az alma logójú cég. Előrendelés az elmúlt napokban mintegy egymillió készülékre érkezett.

Emlékeztetőül megjegyezték, elődjéből a premier hétvégéjén 1,7 millió darab talált gazdára a világon, az új eszközből az elemzők többsége 2-3 millió körüli értékesítést valószínűsített, a Yankee Group szakértője viszont nem zárta ki a négymilliós csúcsot sem.

Az iPhone 4S tovább masírozik, a hónap végéig még újabb 22 országban jelenik meg, egyebek mellett Írországban, Olaszországban, Mexikóban és Spanyolországban. Lapunk értesülése szerint ez az időpont lesz az új almás készülék magyarországi premierje is – írja a Világgazdaság Online.

Kapcsolódó cikkeink