Augusztus 11-től használható a Festipay Prepaid kártya

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 11. 11:22

A mai napon debütál a Sziget Fesztiválon a Festipay Prepaid kártya. A kártya a fesztivál után világszerte minden MasterCard-elfogadóhelyen is használható lesz. A bankfüggetlen, online vásárláskor is biztonságot nyújtó kártyára nagy érdeklődés mutatkozott az előregisztrációs időszakban.

Festipay_Prepaid
A mai naptól, a Sziget Fesztiválon használható először a Festipay Prepaid kártya. A kártya a fesztivál után világszerte minden MasterCard-elfogadóhelyen használható lesz. A bankfüggetlen, online vásárláskor is biztonságot nyújtó kártyára már az előregisztrációs időszakban is nagy érdeklődés mutatkozott. Sokan voltak, akik a kártya hivatalos kibocsátása előtt regisztráltak annak érdekében, hogy elsőként jussanak hozzá a limitált, névre szóló kártyához.

Azok számára, akik lemaradtak az augusztus 3-i előregisztrációs határidőről, a Festipay a kártyát postai úton kézbesíti, az anonim kártyát pedig a Sziget Fesztiválon a Festipay Prepaid Pointon lehet kiváltani, minden nap 10.00 és 22.00 óra között. A kártyát az alábbi oldalon lehet megrendelni: http://www.prepaidfinancialservices.com/festipay/hu/apply.aspx

A Festipay Prepaid kártya elindulását 2016. július 7-én jelentette be a Festipay, a MasterCard és a Sziget Kft. a Balaton Soundon. A prepaid egyik legnagyobb előnye, hogy tulajdonosa folyamatosan kontrollálni tudja kiadásait, hiszen a kártya csak az előre rátöltött összeg erejéig használható.

Regisztráció és további információ a kártyáról az alábbi linkeken található: http://getaprepaid.hu/ és http://www.facebook.com/getaprepaid. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink